Jaht Riin

Riin võitis Pärnu avamerepurjetajate Saku Kesknädalaringi 2018 aasta karikasarja LYS II grupis.

Pärnu Postimees kirjutas 4. oktoobril 2018:

“Pärnu avamerepurjetajate mais alanud ja viis kuud kestnud Saku Kesknädalaringi karikavõistlustel tuli suuremate jahtide LYS I grupis 20 etapi kokkuvõttes esikohale Freya meeskond eesotsas kapten Loone Viisutiga.

LYS II grupis võitis karikasarja Ergo Paduli Riin, teise poodiumikoha hõivas Harri Murdi Temper ja kolmas oli Rain Liiberi Lily. Neljandaks tuli Mart Sameli Kherpi, viies oli Ants Vesilo Erna ja kuues Johanna Taggu Vigurpilt.

Kahes grupis kokku jahtis Kesknädalaringi auhindu 23 meeskonda.”

https://parnu.postimees.ee/6421011/kesknadalaringi-karikasarja-voitsid-freya-ja-riin

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga