Pärnu Jahtklubi 110. sünnipäev

21.05.2016 tähistas Pärnu Jahtklubi oma 110 sünnipäeva. Keskpäeval toimus optimistide regatt noortele ja kommodoori regatt jahtklubi suurematele alustele, kus Riin tuli äramärgitud 6. kohale. Vastu õhtut anti Jahtklubis Pärnu linnale taaskord üle suvepealinna tiitel, toimus kommodoori vastuvõtt Jahtklubi liikmetele, esinesid Kukerpillid, Liisi Koikson, rahvatantsijad jpt.

Päevast kogunes järjekordne albumitäis pilte, millised on arvutiekraanile sobivaks formaaditud ja mitteärilisel otstarbel ning käesolevale veebilehele viidates võib igaüks neid vabalt kasutada. Kui kellelgi on huvi suuremate piltide või nende muul otstarbel kasutamise vastu, siis andke märku, leiame lahenduse 😉

« kohta 3 »

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga